Zij gingen u voor

Hugo Voortman Geverifieerd door Google

De aandacht voor detail en de harmonieuze combinatie van beplanting, hardscape en waterpartijen in onze tuin heeft een magische buitenruimte gecreëerd. We zijn dolblij met hun inzet voor kwaliteit en professionaliteit. Zonder twijfel de beste keuze voor iedereen die een prachtige tuin wil!

Remko Geverifieerd door Google

Het hele proces, van het initiële tuinontwerp tot de uiteindelijke tuinaanleg, verliep soepel en professioneel. Dankzij PiTT Tuinen genieten we nu van een prachtige tuin waar we trots op zijn!

Esther Hindriksen Geverifieerd door Google

PiTT Tuinen heeft een buitengewone vaardigheid in het omzetten van dromen in realiteit. Onze nieuwe tuin, dankzij hun toewijding aan tuinaanleg, is een waar meesterwerk geworden. Ze luisterden naar onze wensen en wisten deze om te zetten in een prachtige en functionele buitenruimte. Onze dank gaat uit naar het hele team voor hun fantastische werk!

Gemeente Laren Geverifieerd door Google

Samenwerken met PiTT Tuinen was een waar genoegen. Hun tuinarchitectuur heeft onze verwachtingen overtroffen met originele en innovatieve ideeën. Ze begrepen onze visie en voegden er hun eigen creatieve draai aan toe, waardoor onze tuin nu een plek is van schoonheid en rust. We raden PiTT Tuinen aan aan iedereen die op zoek is naar een unieke en inspirerende buitenomgeving.

Tuinontwerp op maat

Bij PiTT Tuinen beginnen we met een grondig intakegesprek. Daaruit volgt een aangepast tuinontwerp dat rekening houdt met de ligging en het toekomstige onderhoud van uw tuin. Of u nu verlangt naar een eigentijdse, onderhoudsvrije buitenruimte of een weelderige oase van kleuren en geuren, ons krachtige ontwerp legt uw persoonlijkheid en wensen vast.

Neem contact op

Samenwerkingen met hoveniers en bouwarchitecten

Wij geloven in het creëren van synergie. PiTT Tuinen heeft sterke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande hoveniers en bouwarchitecten. Hierbij staat de naadloze overgang van ontwerp naar daadwerkelijke aanleg centraal. Dit verzekert u van een eindresultaat van ongekende kwaliteit.

Neem contact op

Tuin laten ontwerpen door Mariejanne Vorenholt

Mariejanne Vorenholt, de gepassioneerde eigenaresse van PiTT Tuinen, staat garant voor puurheid in tuinarchitectuur. Met haar expertise en inzicht vertaalt ze uw dromen naar werkelijkheid. Met PiTT Tuinen bent u verzekerd van een exclusief ontwerp dat de essentie van uw smaak vastlegt.

Neem contact op

Van Tuinontwerp naar werkelijkheid

PiTT Tuinen biedt niet alleen exclusieve ontwerpen, maar kan ook de complete tuinaanleg voor haar rekening nemen. Zo wordt uw droomontwerp werkelijkheid, tot in de kleinste details. Onze uitgebreide brainstormsessies, ondersteund door plattegronden en inspirerende moodboards, geven direct inzicht in de vele mogelijkheden.

Neem contact op
Het ontwerpen van tuinen met karakter, waarin eenvoud zich kenmerkt door elegantie.

Neem vrijblijvend contact op

PiTT Tuinen

Rossweg 8
7245 NK, Laren Gld.
06 – 51 96 87 62
info@pittuinen.nl

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PiTT projecten

Elke tuin vertelt zijn eigen verhaal met spannende lijnen, verborgen plekjes en kleurrijke bloemborders. Het materiaalgebruik is afgestemd op het gebruik. Beelden spreken meer dan woorden, daarom toon ik met veel plezier een greep uit gerealiseerde projecten variërend van klein tot groot. Laat u inspireren en verrassen door de mogelijkheden!