Skip links

Exclusieve villatuin in het landschap

Een uitzonderlijke mooie plek in het landschap. In de Achterhoek op de Lochemse berg hebben we in 2018 een totaal (tuin)ontwerp gemaakt. De wens om een aangekocht stuk grond te betrekken bij de bestaande kavel en het als een geheel te ontwerpen is volledig geslaagd. Het inpassen van een nieuw tuinhuis, een berging met carport, waren zo enkele wensen die een logische plek dienden te krijgen. Daarnaast de uitdaging om een vanzelfsprekende overgang te creëren tussen de tuin en het omliggende landschap.

Er is een geheel nieuwe tuin ontstaan die past bij de villa en naadloos aansluit op haar omgeving. Tot in het laatste detail is de tuin uitgewerkt. Hoogwaardige materialen waaronder cortenstaal zijn ingezet om de aanwezige hoogteverschillen zichtbaar te maken. De natuurlijke bloemenweides zijn een lust voor het oog en nodigen je uit om door de tuin te wandelen.